Qysh me i fsheh fotografitë në Android?

Për fshehjen e fotografive ne Android ka shumë opsione. Dy nga aplikacionet më të njohura për këtë janë Vaulty dhe Gallery Lock Lite.

Vaulty: Për të fshehur fotografitë me këtë aplikacion, hapni galerinë dhe mbani të shtypur fotografinë deri sa të shfaqet menyja. Poashtu mund të zgjedhni më shumë se një fotografi dhe nëpërmjet opsionit “Share” t’i dërgoni ato te Vaulty. Numri i fotografive që mund të fshihen është i pakufizuar, dhe aplikacioni është falas.qysh me i fsheh fotot ne android

Gallery Lock Lite: Ky është një mjet më gjithëpërfshirës për të fshehur fotografi. Mund të vendosni një kod për të zhbllokuar qasjen në fotot tuaja, kërkesa për të shkruar kodin shfaqet në momentin kur e hapni aplikacionin. Numri i fotografive që mund të fshehni është i kufizuar në versionin falas, por mund ta shkarkoni versionin Pro për vetëm një dollar.fshehja e fotove ne android

fshefi fotot ne android

 

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME