Qysh Me i Ekzekutu Goditjet e Lira Dhe Penalltite ne PES 2011?

Pro Evolution Soccer 2011 dallon ne ekzekutim te goditjeve te lira dhe te penalltive nga verzionet e meparshme te kesaj loje.

Andaj nese luani per here te pare sigurisht se e keni te veshtire te shenoni nga keto pozita. Shikoni kete video dhe mesoni se si te i ekzekutoni goditjet e lira dhe penalltite ne menyre te sakte ne kete loje.