Qysh me i ditë ushqimet që ndikojnë në rritjen e flokëve?

Dëmtimi i flokëve është një ndër gjërat që i bën kryesisht femrat që të mos ndjehen rehat. Trajtimi me kujdes i tyre nga përbërës të ndryshëm ka dhënë shpesh rezultate, mirëpo mënyra e të ushqyerit ka një ndikim shumë të rëndësishëm për rritjen dhe rigjeremin e flokut. 

Janë disa ushqime të cilat përmbajnë vitmaina të cilat forcojnë dhe stimulojnë rritjen e flokëve.

Shkolla e mjekësisë, “Yale” pas disa studimesh ka propozuar një listë të produkteve, që nëse i bëni pjesë të menysë tuaj, do t’ju ndihmojnë të keni flokë më të gjatë.

  1. Salmoni
  2. Speca të verdha
  3. Midhjet
  4. Patatet e ëmbla
  5. Vezët
  6. Fara e lulediellit
  7. Avokado
  8. Bajamet

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME