Qysh me i ditë flokët që janë në trend këtë pranverë?

Më kot mbahen flokët bjondë si më të pëlqyer për stinën e pranverës, pasi trendi i këtij sezoni lidhet me nuancat e kafes së artë, nuanca harmonike që ndriçojnë lëkurën

Më kot mbahen flokët bjondë si më të pëlqyer për stinën e pranverës, pasi trendi i këtij sezoni lidhet me nuancat e kafes së artë, nuanca harmonike që ndriçojnë lëkurën Është viti i hijeve delikate dhe ngjyrave të ëmbla.

Karameli, gruri, mjalti janë nuancat më të pëlqyera nga vajzat!

Mjaftoni të gjeni të duhurën që ju përshtatet me tonalitetin e lëkurës dhe mos u trembni të përqafoni ndryshimin.

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME