Qysh Me i Dallu Mallerat e Falsifikuara nga ato Origjinale?

mallera fallc

Disa nga indikatorët qe ju mundësojnë ta dalloni një produkt te falsifikuar nga ai origjinal janë :

  • çmimi është shume me i lire ;
  • kualiteti dhe paketimi nuk janë te nivelit te njëjtë,
  • teksti përmban gabime gjuhësore,
  • shpesh nuk ka etiketa dalluese dhe shenja siguruese etj

Mirëpo, çdo dite e me tepër, prodhuesit e mallrave te falsifikuara po prodhojnë mallra te cilat nga pamja e jashtme është tepër vështirë te dallohen nga origjinali.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME