Qysh Me i Zmadhu (Zoom) Fotografite ne Facebook?

Kjo menyre eshte aktive vetem ne Google Chrome dhe mund ta downloadoni ketu:
https://chrome.google.com/webstore/detail/elioihkkcdgakfbahdoddophfngopipi
Qysh Me i Zmadhu (Zoom) Fotografite ne Facebook

Tani vetem e afroni mouse-n permbi fotografi dhe ajo do te  hapet me madhesine te cilen e ka (behet zoom) pa pas nevoj me kliku fare.

Kujdes: Funksionon vetem me shfletuesin Google Chrome.

 • a ke lidh kontrat me google chromin?

  • Barcelonisti

   qe shqiptari, rri mor qaty trus, fmija lakt. ky pot kallxon si njeri, ti a ke lidh kontrat :@ :@ po njerz si ti injoranta, duhet me ju q i nanen me ju tredh ko qet!!

 • a ke lidh kontrat me google chromin?

  • Barcelonisti

   qe shqiptari, rri mor qaty trus, fmija lakt. ky pot kallxon si njeri, ti a ke lidh kontrat :@ :@ po njerz si ti injoranta, duhet me ju q i nanen me ju tredh ko qet!!

 • View fullscreen a ka një opsion ose me shumicën e shfletuesve Ctrl + ose – e rrit dhe e zvogëlon krejt dritaren.

 • View fullscreen a ka një opsion ose me shumicën e shfletuesve Ctrl + ose – e rrit dhe e zvogëlon krejt dritaren.

 • ismet

  fap fap fap

 • ismet

  fap fap fap

 • ma ka mar menja qe e bojn qeshtu 😛

 • Jakov Kop

  ma ka mar menja qe e bojn qeshtu 😛

Qysh me i shiku veprimet tuaja në facebook?

Qysh me rritë numrin e "likeve" në faqen tuaj në facebook?