Qysh Me i Bo Syte me u Doke Sikur Kane Gjakderdhje?

Kete metode mund ta perdorni edhe per festen e Halloween, apo thjesht per te frikesuar ndonje shok apo dike. Se pari e mbushni ndonje tas apo dic te tille me pak ketchup, dhe lyeni nje “pastruese veshi”(si ne foto):

Shkoni perball pasqyres dhe shperndajeni ketchupin rreth syrit. Bejeni sa me origjinale:

Qysh me bo punim me ngjyra?

Qysh me festu ditën e numrit Pi (π)?