Qysh Me i Bo Block Personat e Caktuar ne Chat ne Facebook?

Nese jeni te kuqyr ne Facebook dhe jeni online ne chat duke biseduar me dike, ndersa disa persona te tjere ju pengojne dhe ju doni ti bllokoni ata qe te mos ju shohin se jeni online, atehere do ta mesoni ketu se si ta beni.

Klikoni ikonen e chatit, dhe zgjedhni opcionin Friend Lists dhe krijoni nje liste te re me emrin “BlockList.”

Tani krejt qka duhet te beni eshte te klikoni “edit” dhe te vendosni personat te cilet doni ti bllokoni, ose nese jane online vetem klikoin emrin e tyre dhe parteni ne listen qe e keni krijuar. Tani shkoni me maus te pika e gjelber dhe klikoni “Go Offline.” Me pas klikoni opcionin appear offline to only those certain friends.

facebook profile customise