Qysh Me bo Admin ne Counter Strike 1.6?

Per mi bo admin ne Counter Strike esht thjeshte, percjelle proceduren me poshte:

shkojme C:HLDScstrikeaddonsamxmodxconfigsusers.ini – Tash Ketu users.ini e hapim edhe shkojme ne Fund e kemi
“loopback” “” “abcdefghijklmnopqrstu” “de” tash e bon qishtu “emri i adminit” “pasi i adminit” “abcdefghijklmnopqrstu” “a”

Dhe e kemi bo admin.

//Falenderojme Zgjim B. per kontributin ne kete teme

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME