Qysh Me i Blloku Webfaqet e Panevojshme?

Shpesh na ndodhe qe te hasim ne webfaqe te cilat jane te demshme per te afermit si ato 18+ apo faqe me permbajtje te dhunshme. Pra kjo eshte nje menyre se si ta bllokosh ate webfaqe.

Hapi 1:
Se pari shkojme C:windowssystem32driversetc dhe gjejme fajllin hosts.

Hapi 2:
Hapni ate me notepad ose me ndonje aplikacion tjeter per editimin e teksteve.

Hapi 3:
Ne vendin te tekstit qe shfaqet ne fajllin hosts shtoni edhe rreshtin e meposhtem vetem se adresen e webfaqes e shkruani sipas nevojes suaj:
127.0.0.1 www.webfaqja-qe-deshironi-ta-bllokoni.com

Hapi 4:
Ruaje ate ndryshim dhe pastaj hap shfletuesin tuaj (Internet Explorer apo Firefox apo Chrome) dhe provo te hysh ne ate webfaqe. Do shohesh qe nuk do jete e mundur te hapet ajo faqe.

Per cdo paqartesi mund te ndiqni edhe videon qe te e keni me te kjarte.

//Falenderojme lexuesin tone Jetlir Haziraj per kontributin me kete teme.