Qysh Me i Barte Shoket nga Facebook ne Google+?

Ne adresen login.yahoo.com kycuni me account-in e Facebook-ut:

Konfirmoni aksesin e Yahoo-s ne Facebook, dhe me pas shkoni tek
address.yahoo.com.
Ne menyne kryesore klikoni opcionin Tools->Import

Klikoni ikonen e Facebook-ut:

Pasi te lejoni akses, importimi do te kryhet automatikisht:

Me pas zgjedhni opcionin Tools->Export nga menyja kryesore, dhe ruani
kontaktet ne nje fajll te formatit .csv

Eksportoni kontaktet ne Microsoft Outlook, dhe ruajeni fajllin:

Tani kucyni ne Gmail, klikoni contacts -> more actions -> import,
gjeni dhe importoni fajllin .csv te ruajtur me pare.Tani shkoni tek adresa plus.google.com , dhe kontaktet e importuara do
ti gjeni te Find and Invite:

Prej aty mundeni me dergu ftesa te ata qe nuk jane pjese e Google+ ,
si dhe ti shtoni si miq (add to circle) ata qe jane pjese e Google+.

//Falenderojme Fisnik Sylka per kontributin ne kete teme.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME