Qysh Me i Barte Fotot e Facebook-ut Nga Nje Album ne Tjetrin?

Facebook-u ofron nje metode shume te thjeshte per transferimin e fotografive nga nje album ne tjetrin, keshtu qe fotot tuaja mund ti organizoni ne albume sipas deshires edhe nese i keni uploaduar ne albume te gabuara. Krejt qka duhet te beni eshte ti percjellni hapat qe do te ju tregojme ne vijim.

Se pari duhet ti qasjeni pjeses Edit Photos.  Jane dy menyra per ta bere kete.

Menyra e Homepage:

Kerkoni per  “Photos” one anen e majte te dritares. Nese nuk e shihni atehere duhet te klikoni “More“. Kur ta gjeni pjesen “Photos”   klikoni  “My Uploads“.

transfer photos facebook album another album

Duke perdorur kete metode do te shihni linkun “Edit Album” nen qdo album – klikoni mbi te per te edituar albumin qe deshironi.

transfer facebook photos

 

Metoda e Profile Page:

Nese preferoni ta perdorni kete metode, duhet te klikoni “Photos” qe gjendet nen foton tuaj te profilit. Me pas do ti shihni albumet me fotografi.

transfer facebook photos

Klikoni Edit Album dhe do te hapet nje dritare e vogel, ku do te klikoni linkun “Edit Photos” qe gjendet ne pjesen e poshtme majtas.

transfer facebook album

 

Bartja e fotografive

Tani kur gjendeni ne albumin e fotografive, mund te caktoni cilat foto deshironi ti bartni. Gjeja me e mire ne kete opcion eshte se per secilen foto mund te caktoni albumin e ndryshem.

Per secilen foto qe deshironi ta bartni, klikoni  “Move to:” ne menyne renese prane qdo fotografie.

transfer facebook album

Pasi keni perfunduar klikoni butonin Save changes.