Qysh Me hy ne Vende te Fshehta ne Sony Ericsson?

Per te hyre ne vende sekrete ne Sony Ericsson duhet që t’i dini disa kode.  Kodet jane si ne vijim:

*#06#
Per te kontrolluar IMEI, qe do te thote identiteti i paisjeve te levizshme nderkombtare.

*#0000#
Per te rikthyer gjuhen si ne fillim.

>*<<*<*
Ose (Shigjeta ne te djatht, pastaj yll pastaj dy here e shtyp shigjeten ne te majt pastaj yll dhe ne fund shigjeten ne te majt dhe prape yll). Per te kontrolluar verzionin e “FirmWare”.

<0000>
Per te resetuar pamjen.

0#
Shkurtese per t’i shfaqur thirrjet e fundit te bera nga ju.

//Falenderojme lexuesin tone Lavrdim per kontributin me kete teme.