Qysh Me Hek Ngjyren Nga Prapavija e Ikonave ne Desktop?

Ikonat e desktopit me prapavije te kalter nuk duken bukur. Eshte metoda me te cilen mund ta largoni kete ngjyre nga ikonat dhe te mbesin transparente.

1. Klikoni Start > Settings > Control Panel. Double klik mbi System Icon dhe do te hapet dritarja system properties.
2. Klikoni mbi Advanced tab ne dritaren System properties.

desktop-icons-transparent-1

3. Klikoni butonin Settings.
4. Ne tabin Visual effects, zgjedhni (ose tick) opcionin Use drop shadows for icons labels on the desktop”.

desktop-icons-transparent-2

Ngjyra e kalter prapa ikonave do te largohet dhe ne vend te saj do te jete hapesira transparente.

 • nuk po funsjonon bre qysh me mujt me ndreq

 • nuk po funsjonon bre qysh me mujt me ndreq

 • Anonymous

  cfare windows e ki? edhe a i ke percjell hapat mire

 • barokk

  cfare windows e ki? edhe a i ke percjell hapat mire

 • Li Rimi2010

  as mu nuk pom ban adm.

 • Li Rimi2010

  as mu nuk pom ban adm.

 • valdrin.p

  qa spo bon

 • valdrin.p

  mu pom doket se ja ka fut palithje

 • valdrin.p

  qa spo bon

 • valdrin.p

  mu pom doket se ja ka fut palithje

Qysh me e kursy baterinë në iPhone?

Qysh me e mbushë baterinë më shpejtë në iPhone?