Qysh Me Harru Vajzen qe ju Vertet e Dashuroni?

Kjo eshte vertete shume e rende. Ju duhet te jeni pozitiv qe ta harroni ate, edhe pse me shume veshtiresi ne besojme se ju do te ja dilni mbane.

Rrini me shoke.

Ju duhet te argetoheni sa me shume. Mos rrini i mbyllur ne ndonje vend dhe mos rrini i vetmuar, dilni sa me shume dhe kenaquni me jeten dhe boten.

Ushtroni. Provoni te beni ecje dhe vrapime, kjo do te ju jep kondicion.

Mesoni regullat e miresjelljes. Ju nuk duhet te bisedoni me ta sepse duke qendruar me ta ju mund t’i ringjallni ndjenjat tuaja.

Punoni sa me shume. Kjo ju ndihmon qe ta largoni nga mendja personin qe ju e dashuroni. Punoni ne shkolle, ne ndonje pune, dhe ne shtepi.

Shkoni ne vende ku mund te takoni njerez dhe te argetoheni.