Qysh Me Hape iTunes Llogari Pa Nevoje te Kredit Karteles?

1 Instalonni iTunes dhe Hapeni

2 Pasi qe shkoni ne Meny, klikoni ne Store >> Sign in. Dhe ju do te drejtoheni ne iTunes Store.3 Pastaj klikojme ‘Sign in’ butonin qe gjindet Nalt Majtas ne iTunes. Dhe do te shfaqet dritarja per tu kyqur ne iTunes.

4 Klikojme ne ‘Create New Account’. Do te hapet iTunes faqja kryesore.

5 Klikoni ‘Continue’. Dhe iTunes “terms and conditions” dalin aty.

6 Boneni tik ne “I have read and agree…” mandej shkojme ‘Continue’.

7 Mbushni fushat perkatese te cilat jan ne pyetsorin dhe do te ju sherbejne per te hyre ne llogarin tuaj pastaj ‘Continue’. Ketu do te shfaqet faqja per te bere pagesa.

8 Perfundi payment method, zgjedheni ‘None’ mandej mbushini fushat tejra perkatese dhe klikojme ‘Continue’. Dhe ‘Verify your Account’ faqja shfaqet.

9 Klikoni ne ‘Done’ pastaj shkoni ne email addresen tuaj te cilen e keni plotesuar me lart dhe shikoni a keni ndonje email nga iTunes Store i cili sherbene per te verifikuar identitetin tuaj.

10 Ne Email-in tuaj klikoni ne hyperlinkun ku duhet me verifiku /aktivizu llogarin tuaj. iTunes te thot edhe njehere me shkruajt email adresen dhe fjalekalimin perkates

11 Pasi qe ti plotesoni Email adresen dhe Fjalekalimin. Duhet me ju dale faqja ‘Congratulations’.

12 Shkojome ‘Done’ dhe na dergon ne App Store.

13 Tash mujm me perdore kete Llogari per te shkarkuar aplikacione FALAS ne iTunes per IPOD, IPHONE, IPAD.

 • Flonrudaku

  ej jepe naj shpejgim ma te gjere te pasi bre se sen pi bij ne fijje se pe lyp apper casse later sen pi bij ne fije qysh

 • Flonrudaku

  ej jepe naj shpejgim ma te gjere te pasi bre se sen pi bij ne fijje se pe lyp apper casse later sen pi bij ne fije qysh

 • U kane ma moti opcioni none tash nuk asht ma..!!!

 • U kane ma moti opcioni none tash nuk asht ma..!!!

 • ilirjan

  a din mem tregu admin pse saher provoj me hap new Acount ja jepi addresen kur ja dho paswordin nuk ee pranon kurfar lloj paswordi gjith e qet me tkuqe ose lyp ni numer kur ja dho ni numer p.sh abcdfhk1 e qet qe sbon me bo . / , [ ] ; ‘ :S aa bon ni shpjegim ?

  • @Flonrudaku: Ja se si behet, ne video eshte shume mire e shpjeguar. Eshte procedure e njejte sikurse larte qe eshte permendur vetem se duhet te nderrohet shteti “change country” dhe e beni South Africa.

   @Ilirjan: Passwordi dueht me permbajte numer ose symbol, te pakten nje shkronje te madhe, dhe shkronje te vogel.

 • shikojeni kete video dhe eshte e shpjeguar shume mire se si te hapet llogari. Eshte njejte si metoda e lartepermendur veç se duhet te nderroni shtetitn “change country” dhe e beni South Africa. Pastaj automatikisht ju ipet mundesia e selektimit “NONE”. good luck!

 • Xx

  pse mua nuk ma qet me ba opsionin None aty,…

 • sefer bujupi

  nuk ka opcion none moo

 • sefer bujupi

  nuk ka opcion none moo

 • Ahmet

  un nuk po di me hap itunes edhe me ndrru versionin

Qysh me kriju restore në iPhone?