Qysh Me Hape Disa Llogari ne Facebook me Nje Email te Vetem?

Nese deshironi te hapni disa llogari ne Facebook dhe doni qe secila prej ketyre llogarive te hapet me emailin e njejte atehere kete do ta mesoni ne vazhdim.

 

Kjo metode nuk mund te konsiderohet si trik, por me shume eshte bug i Gmailit. Gmaili nuk e njeh piken (.) apo me mire te thuhet e injoron ate, keshtu qe ky bug na mundeson te manipulojme me email adresen tone.

Po e marrim nje shembull per ta spjeguar pak me qarte:

Le te jete email adresa jone [email protected]

Si pasoje e bug-ut, Gmaili nuk e merr parasysh piken (.) prandaj email adresat [email protected] [email protected] ose [email protected] konsiderohen si te njejta.

Si rezultat i kesaj, ne mund te hapin llogari ne Facebook me keto te tri email adresa qe konsiderohen te ndryshme, por aktualisht jane te njejta. Pra ju do te keni disa llogari ne facebook, me nje adrese te vetme Gmaili.