Qysh Me hap nje llogari ne TWITTER?

Twitter është një website social apo mikro blogging ku ju mund te dergoni mesazhin tuaj duke shkruar një mesazh të shkurtër me 140 karaktere . Ju mund qaseni me anë të Twitter.com apo ju mund të përdorni edhe telefon apo me kompjuter / laptop dhe SMS.

Pra, si mund të krijoj një llogari Twitter?
1. Vizitone www.twitter.com. Klikoni Sign Up per te krijuar nje llogari ne twitter.

2. Mandej ne faqen e regjistrimit mbushni fushat perkatese Emri, Emri i perdoruesit, Passwordi, Email Adresa , dhe mos harroni ti lexoni Terms of Service. Pastaj klikoni ne Create My Account.

3. Duhet edhe ti lexoni teksin ne kuti edhe te klikoni Finish.

4. Kontrolloni email addresen per konfirmim. Klikoni ne linkun Confirm Your Twitter Account

5. Tani hyni ne twitter.com. Dhe mund ta perdorni llogarin tuaj ne twitter. Provoni edhe tweet-in e pare tuajin. si p.sh, “ky eshte mesazhi im i pare”, dhe klikoni ne Tweet.

Kjo eshte pak a shume se si te krijoni nje twitter llogari.

Dhe mos harroni te na ndiqni ne ne www.twitter.com/qyshme

Shpresoj qe te ju kete ndihmuar, kalofshit nje dite e mire.

 

 • Leona

  Unë ju përshendes jam Kida ju dua shumë miç kush më do aq shumë idua edhe unë aq shumë mpuç good-bye

 • Kidaa-orhidea latifi

  Unë e përshëndes Genitën është një vajzë që më do aq shumë dhe e dua i them … I LOVE YOU SO MUCH ….Genita është my quen

 • asllan

  dua te fap nje tuiter

  • asllan

   jam asllan kasolli dua te hap nje twitter

 • asllan

  snufghqgdng

 • ola

  une dua te hap nje twi

  • ola

   une dua te hap nje twiter

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?