Qysh Me Gjete Nje te Dashur Para Vitit te Ri?

Dilni per festa me shoket. Shkoni neper festa, bashkohuni ne klube, shkoni ne palester, bisedoni dhe do te njiheni me njerez te rinje. Do ta shihni se kush eshte i vetem dhe qe mund ta beni per vete.

Pyesni perreth. Ndoshta shoku juaj me i mire e ka nje djal/vajze te persosur per ju, por ju nuk keni kerkuar keshtu qe ai/ajo nuk ju kane thene asgje, andaj ju nuk mund te merni dicka qe nuk kerkoni.

Kerkoni ne internet. Ka shume faqe qe ju mund te bisedoni dhe qe i ndihmojne njerzit me interesa te ngjashme te bisedojne se bashku. Megjithate kete mund ta perdorni nese nuk keni sukses ne dy te parat.

Rishikoni kerkesat tuaja. Pse keni nevoje per nje te dashur ne prag te vitit? Kjo eshte vetem nje fund vit dhe nuk do te thote asgje nese nuk putheni ne ora 12 te mesnates per vitin e ri. Ju mund te dilni edhe me shoqeri te festoni.