Qysh Me Gjete Kohe per Gjithcka ?

Dita ka 24 ore, pa marre parasysh cfare bejme. Ndonjehere kemi ndjenjen se nuk kemi kohe te mjaftueshme per te bere te gjitha gjerat qe deshirojme.

Vendosni se cfare do te beni gjate dites. Disa gjera jane te domosdoshme, si per shembull: te bejme nje sy gjume, te hajme, detyra te shtepise, etj.

Vendosni disa gjera te ne rend te pare, pasi e dime se per te bere apo per te futur ndonje gje ne rend te pare, duhet sakrifikuar ndonje tjeter. Por a jeni te gatshem te beni ndonje sakrifice?

Beni nje orar ditor. Vendosni se cka do te beni gjate dites, sa kohe ju marrin ato dhe cilat veprime ju duken me te rendesishme?

Mos u ndjeni fajtor nese nuk ju permbaheni planit. Ndonjehere eshte mire te kthehemi prapa dhe te bejme disa aktivitete te ‘dobishme’.