Qysh Me Gjete IP Addresen e Dikujt Kur Folim ne MSN ?

Per te marre Ip adresen e dikujt qe jeni duke fole ne MSN se pari ju duhet te jeni ne kontakt me te Online dhe ne momenti qe ju jeni duke folur me me te  ju duhet te veproni
keshtu:

Se pari i dergoni personit nje file (qkado, ben edhe kerkese per hapjen e kameres) pastaj
Shkoni ne START>RUN dhe shkruani “cmd”
pastaj shkruani “netstat”
ne rubriken “foreign IP” gjendet IP e personit qe ja keni dergu kerkesen per Video.

//Falenderojme Zgjim B. per kontributin ne kete teme

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME