Qysh Me Gjet Shokë në Google+?

Nje projekt interesant per perdoruesit e Google+, i cili ben te mundshem te gjeni shoke te ri ne kete rrjet social duke sortuar sipas deshires.

Ne web-faqen http://www.findpeopleonplus.com jane mbi 1 milion perdorues te cilet mund ti shtoni si shoke. Perdoruesit jane te ndare ne kategori nga me te ndryshmet.

Disa nga kategorite jane:

  • Statusi shoqeror
  • Gjinia
  • Profesioni
  • Shtetesia  etj.

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME