Qysh Me Gjet Passwordin e Harruar Te Ruajtur Ne Firefox?

Firefoxi, sikurse edhe disa shfletues te tjere me te popullarizuar perfshijne nje funksion i cili mundeson ruajtjen e passwordave.
Ne shpesh e perdorim kete opcion per ta ruajtur passwordin, ne menyre qe te mos e shkruajme sa here deshirojme te kyqemi
ne nje webfaqe te caktuar. Keshtu duke mos e shkruar per nje kohe te gjate passwordin, ndodh te ta harrojme ate. Ketu do te
tregohet se si ti lokalizojme passwordat e ruajtur.

E hapim shfletuesin Firefox, ne menyne kryesore Tools Options zgjedhim opcionin Privacy, Passwords -> Saved Passwords, dhe
do te ju shfaqet kjo dritare:

https://i2.wp.com/www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2006/09/WindowsLiveWriter/FindaForgottenPasswordSavedinFirefox_F982/ffviewpasswords.png?resize=454%2C405
Klikoni butonin Show Passwords, dhe gjeni web-faqen ne te cilen e keni harruar passwordin.