Qysh Me Gjet iPhone-in Nese na Humbe?

 

Keni nje iPhone 4 dhe keni degjuar se nese ju humbë mund ta gjeni perseri?

Nese deshironi ta beni kete atehere ndiqeni tutorialin e me poshtem por si fillim sigurohuni qe te keni te instaluar versionin 4.2 ose me te ri.Nese po  atehere vazhdoni si me posht.

1. Donwloadoni programin e me poshtum dhe instalojeni si te gjith programet tjera permes iTunes.

Find iPhone

2.Ne iPhone shkoni Setting pastaj shtypeni Mail, Contacts, Calendars.

3.Pastaj shtypeni Add Account dhe zgjedheni mobileMe

4.Shkruani Apple ID dhe Passwordin  dhe shtypeni Next

5.Tani verifikojeni llogarin tuaj.Verifikimin mund ta beni nga kompjuteri juaj duke u kyqur ne e-mail dhe duke klikuar verify now

6.Pasi ta verifikoni llogarin tuaj prisni pak dhe shkoni tek llogaria juaj e MobileMe dhe bejani Find My iPhone  ON pastaj Allow

7.Tani per ta provuar shkoni tek http://www.me.com/find dhe kyquni me e-mailin tuaj dhe shikoni mundesit qe ju jep ky sherbim.

Burimi: iphone-sq.com