Qysh Me Fshi Shpejt Gjithcka qe ka ne iPhone?

Ne menyre qe te fshini gjithe permbajtjen ne iPhone, iPod touch, apo edhe ne iPad, perfshire e-mailat, kontaktet, fotografite, muziken, videot, shkoni ne:

Settings
General
Reset
Erase All Content and Setttings

Pasi qe te konfirmoni fshirjen me dy prekje, paisja juaj do te fshije gjithcka qe ka ne te (qe zgjat per disa momente) dhe resetohet vetevetiu automatikisht.

  • Cali

    Pershendetje , si duhet me i fshi foto ne iphone 3 , ato foto qe jan te rujtme kur me ka ba format iphonen e tash ato foto spo mundem spo ti si ti fshije ?

Qysh me kriju restore në iPhone?