Qysh Me Fshi nje Fajll qe Nuk Mund te Fshihet?

Ne rast se keni provuar ta fshini nje fajll nga kompjuteri juaj, qofte dokument, video, fotografi apo diqka tjeter, ju ka ndodhur qe te mos mund ta fshini ate fajll edhe pse fajllni nuk ka qene i hapur ne momentin kur keni provuar ta fshini.

Zakonisht ne keto raste shfaqen mesazhe te tilla si: “Cannot delete file: Access is denied” , “There has been a sharing violation”,” The source or destination file may be in use.”,” The file is in use by another program or user.”,” Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use.”

Programi Unlocker eshte zgjidhja e duhur per kete problem. Programin mund ta shkarkoni ketu: http://www.filehippo.com/download_unlocker/

Instalimi eshte i thjeshte. Pas instalimit, klikoni me tastin e djathte mbi fajllin apo follderin qe dershironi ta fshini dhe zgjedhni opcionin Unlocker

Pasi te klikoni, do te ju shfaqet nje dialog ku mund te zgjedhni nese deshironi ta fshini fajllin, t’ja ndryshoni emrin, apo ta bartni diku tjeter. Zgjedhni veprimin e deshiruar dhe klikoni OK.