Qysh Me Fshi Llogarine ne Youtube?

Ne rast se nuk deshironi te mbani me llogarine tuaj ne youtube, ndiqni hapat e meposhtem per te e fshire ate.

Kycuni ne llogarine tuaj ne youtube;

Pasi te kyceni, klikoni ne te djathte larte ne emrin tuaj, dhe ne menu-ne qe ju shfaqet klikoni Account apo Settings.

Pastaj ju shfaqet nje menu tjeter dhe zgjedheni Manage Account, e pastaj ne te djathte Delete Account, ku duhet te jepni arsyen e fshierjes.

Pastaj youtube do ju pyes edhe njehere nese deshironi te fshini, e ju e konfirmoni kete gje.