Qysh me fshi historinë e kërkimit në Facebook?

Facebook-u është i mrekullueshëm për të kontaktuar me miqtë dhe familjen tuaj, por gjithashtu në prapavi krijon një bazë të dhënash për çdo gjë që ju kërkoni në të. Nëse doni të kufizoni informacionet që Facebook ruan për ju, ose vetëm hiqni sende të parëndësishme ose të padëshiruara që keni kërkuar, mund të fshini historinë tuaj të kërkimit në Facebook.

Hapni llogarinë tuaj në Facebook, klikoni shigjetën që gjendet në anën e djathtë lartë dhe zgjedhni “Activity Log”.
activity log

Në listën e opsioneve në anën e majtë të ekranit klikoni “More” që gjendet nën “Comments” për të zgjeruar listën.
facebook more

Klikoni “Search”
search facebook

Një listë me kërkimet e bëra shfaqet sipas datës. Për ta fshirë një kërkim, klikoni ikonën bllok dhe zgjedhni “Delete”.
delete facebook

Klikoni “Remove Search” për ta përfunduar procesin.
remove search facebook

Për të fshirë tërë historinë, klikoni linkun “Clear Searches” në fillim të faqes.
clear searches facebook

Konfirmoni fshirjen.
searches clear facebook

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME