Qysh Me Fshi Llogarine ne Google+?

Ne Google+ perafershit 20 million njerz jan antaresuar per 3 jave. Nese ju jeni n jeri pre atyne qe e keni provu dhe nuk ju pelqen dhe doni ta fshini atehere ketu mundeni me pa detalisht se si mund ta Fashini Google Plus llogarine

Hapi 1: Shkojme ne Google+, klikojme ne rroten siq e shohim edhe ne figure Google+ settings.

 

Hapi 2: Perfundi “Accounts overview” seksioni, shko te “Services” dhe prekeni linkun Delete profile and social features.

 

Hapi 3: Selektoni Delete Google+ content dhe tikirateni E Nevojshme Remove selected services butonin.

 

Tash e tutje nuk do te keni qasje ne  Google+ dhe te gjitha materialet qe i keni pas ne Google Plus nuk do ti keni me. Cka eshte interesant qe ne llogarin tuaj Gmail, Google Docs, Google Calendar dhe nga Google serviset tjera nuk do te ju humbe asgjeE.