Qysh Me Fshi E-mail Adresen e Juaj ne Hotmail?

Deshironi qe ta fshini email adresen tuaj dhe te mos ekzistoje me, por ju nuk e dini se qysh me mbylle?

Kycuni ne llogarine tuaj ne www.hotmail.com.

Klikoni tek menyja Options.

Pastaj do te ju shfaqen disa nen-opcione dhe ju klikoni ne “more options

Ne hapsiren e lartme ju do ta shihni “Deactivate your account“, klikoni aty dhe e-mail adresa e juaj do te c’aktivizohet dhe do te fshihet.

Kujdes nese e beni ky veprim eshte i pakthyeshem.

  • doni

    Ju lutemi shume nese mundeni te ma çbllokoni kete adres se kame diqka me rendesi shume shume ,ju lutemi dhe mundesisht te mbetet konfidenciale ,ka qene adres e mehershme informatat me jepni ne adresen [email protected]
    çbllokoni ju lutem adresen [email protected] pas 2191969 ka qene por e kame preg gabimisht dhe kam shenime me rendesi pres nga ju.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?