Qysh Me Fshi Aplikacionin e Facebook nga Sony Xperia?

Nese ju deshironi qe te largoni aplikacionin e facebook nga Sony Xperia juaj, ju mund ta beni kete me disa hapa. Duke e fshire kete aplikacion nga telefoni nuk do ta deaktivizoje llogarine e facebookut tuaj. Ky veprim do ta fshije aplikacionin nga telefoni juaj. Pasi ta fshini ju mundeni qe ende te kyceni ne facebook me ane te shfletuesit te telefonit tuaj.

Hapat:

1. Shkoni tek “start” ne Sony Xperian tuaj pastaj prekni “Settings.”

2. Shkoni tek “System” pastaj tek “Remove Programs.”

3. Zgjidheni “FACEBOOK” dhe prekni tek “Remove”

4. Zgjidheni opcionin “YES” per te konfirmuar se ju deshironi ta fshini aplikacionin e facebookut nga Sony Xperia. Prekni OK pasi qe ta konfirmoni, aplikacioni i facebookut do te fshihet.