Qysh Me Fshi Accountin ne YouTube?

Nese nuk deshironi ta mbani me llogarine ne YouTube, ky artikull do te ju tregoj se si ta fshini ate pergjithmone.

Shkoni ne adresen http://www.youtube.com/ dhe kyquni me llogarine tuaj

Log in.

Pasi te jeni kyqur, ne anen e djathte larte te emri i perdoruesit klikoni dhe zgjedhni opcionin Account

Look for your user name in the top right hand corner.

Ne anen e majte te kategorite, gjeni opcionin Manage Account

Look for "Manage Account".

Ne menyne Manage Account zgjedhni opcionin Delete Account

This will open the wider box where "Delete Account" can be seen.

Me pas do te hapet dritarja me opcionin Delete Account

Click on "Delete Account".

Ne hapesiren ‘Reason for Deleting Account’ shkruani arsyen pse po e mbyllni llogarine. Me pas klikoni Delete Account.

Your videos and Channel page will remain on YouTube.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?