Qysh Me Fotografu 800 Here Gjate nje Minuti me iPhone?

Aplikacioni i iOS i quajtur Fast Camera ben te mundur qe te mos humbisni asnje fotografi te rendesishme. Sapo starton aplikacioni Fast Camera, iPhone i juaj do te filloi menjehere te bej fotografi.

Fast Camera, aplikacioni i cili zakonisht kushton $0.99, eshte gratis ne App Store, dhe ate vetem sot.

Pasi ta hapni aplikacionin, do te degjoni shkrepjen e kameres shume shpesh. Fast Camera fillon te bej fotografi, dhe nuk do te ndalon deri sa te shtypni butonin stop. Ne pjesen e majte-poshte te ekranit mund te shihni numrin e fotografive te bera.

Pasi te shtypni butonin Stop, mund te shtypni te numeruesi i fotografive per ti pare fotografite e bera, ose te shtypni butonin Start qe te vazhdoni te beni fotografi.

Fotografite e bera mund ti ruani tek camera roll, ndersa ato te mbetura qe nuk i keni ruajtur do te fshihen automatikisht.

Ne settings te aplikacionit Fast Camera mund te caktoni kualitetin e fotografive, cilen kamere do te perdorni (perpara/prapa), si dhe pas sa sekondash te behen fotografite.

Me Fast Camera mund te beni deri ne 800 fotografi ne iPhone 4S, dhe 720 fotografi ne minut ne iPad 2.

 

Qysh me kriju restore në iPhone?