Qysh me formu zjarr në ajër?

36

Nëse keni parë të tjerët duke bërë zjarr në ajër dhe jeni kurreshtar ta dini se si bëhet kjo, ndiqni hapat në vazhdim:

Hapi 1
Zgjidhni një karburant: vajguri , vaj llambë, naftë , fluide të lehta, benzinë ​​ose alkool etilik.

Hapi 2
Blej ose bëje një pishtar zjarri. Ju mund të përdorni ndonjë gjë për pjesën ngjitur për pishtar. Vetëm sigurohuni që nuk është e ndezshme, dhe se ajo do të jap të kohë të mjaftueshme për të mbajtur duart tuaja në një distancë të sigurt nga flaka.

Hapi 3
Ndizni pishtarin me kujdes përmes shkrepëses.

Hapi 4
Fryni zjarrit. Ka një teknikë të veçantë për të pështyrë karburantin në mënyrë që të prodhoni efektin e dëshiruar dhe për të mbrojtur sigurinë e të gjithëve.
Merrni frymë thellë për të mbushur mushkëritë tuaja.
Hidh karburant në gojë, mos e thith karburantin.

Hapi 5
Pështyni karburantin nga goja juaj me forcë, në mënyrë që ta ndani në sa më shumë pikëza të vogla të jetë e mundur. Karburanti duhet të duket sikur shpërthen nga goja juaj.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME