Qysh me folë pa pare?

Pako Mujore MIX mundëson komunikim FALAS në mes të 5 anëtarëve në rreth!

3 HAPA: QYSH ME FOLË PA PARE?

1. Zgjedh pakon

Zgjedh njërën nga pakot mujore me kontratë (post paid) dhe automatikisht përfito minuta dhe SMS drejt IPKO, Vala dhe Z mobile, si dhe përfito internet në mobilin tënd.

Klientët që bëjnë kontratë për 24 muaj, përfitojnë kupon lirimi për telefona në dyqanet e IPKO-së.

2. Krijo rrethin tënd deri në 5 persona
Kush është rrethi yt? Rrethi yt është grupi i 5 personave (përfshirë edhe juve) që ju mund të krijoni për të komunikuar FALAS mes vete.
Pasi të zgjedhni njërën nga pakot mujore, ju krijoni rrethin tuaj duke shtuar deri në 4 anëtarë (kolegë, familjarë, apo kombinoni që të dyja).
Ju mund të shtoni në rreth numrat që janë me parapagim ose ata me kontratë.

Thirr *136# për të menaxhuar rrethin tënd!

3. Fol pa pare
Komunikoni FALAS gjatë tërë muajit me 5 persona mes vete.

Për më shumë kliko këtu

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME