Qysh Me Fitu Trafik (Vizita) ne Webfaqen Tuaj nga Facebook?

Hapni se paku 10, 20, 25, … x accounte (sa me shume, aq me mire).
Ne nje account punoni qe te keni sa me shume friends. Kur te beni nje numer te caktuar te shokeve (sa me shume aq me mire), futuni me kete account tek te tjerat, dhe klikoni suggest to friends. Pra, ju i sugjeroni per secilin shokeve te tuaj qe te shtojne llogarite tuaja te tjera si shoke. Ideja eshte qe ju te keni me te gjitha llogarite, te gjithe shoket e perbashket (mutual friends).

Tani fillon puna e trafikut.
Pasi qe te keni bere friends me te gjitha llogarite (pas sygjerimit), postoni me njeren nga llogarite nje link te nje webfaqeje tuaj. Futuni me llogarite tjera 1 nga 1, dhe beni like si dhe komentoni sa me shume.

Ju tanime keni krijuar nje minirrjet ne Facebook.
Kur dihet se ne 20 llogari keni shoke pothuajse te njejte, cdo post qe beni, dhe liket e commentet me te 20 llogarite, i del ne TOP NEWS ne home ku i shkruan “20 of your friends commentet on … Link”. Pra, marrim shembull ju keni 500 friends me secilin. Nga ata 500 friends, mese 300 zakonisht e kane “Top News”, para “most Recent”. Nga ata 300, mese 80% kur te shohin gjithe ate interesim te shoqerise se tyre, do klikojne edhe ata ne linkun qe ju postuat.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME