Qysh Me Fitu Subscribers ne Youtube?

Keni menduar ndonjehere per ndonje metode te lehte se si te fitoni subscribers ne youtube? Ja ku do te ua tregojme ne nje faqe qe do ju mundesoje te fitoni te tille ne menyre te lehte.

SubXcess eshte faqe qe ju mundeson nje gje te tille. Pasi te regjistroheni duke klikuar ketu klikoni ne settings, dhe ne te djathte mund te rregulloni opcionin se sa pike deshironi te ofroni per nje subscribe. Sa me shume qe ofroni, aq me shpejte dhe me shume subscribers do te fitoni.

Ndersa, per te fituar pike jane dy menyra. E para eshte me pagese, kurse e dyta falas. Per menyren e dyte, klikoni aty ku shkruan Sub-Station dhe poshte e keni nje liste me ata qe ofrojne pike per subscribe.

Duhet te dini se kjo faqe poashtu ofron sherbime edhe per views ne youtube, per twitter dhe facebook, dhe gjithashtu duhet te dini se youtube e ka nje limit per cdo user, 40 subs per nje ore.