Qysh me fitu smartphone OnePlus One?

The Next Web dhuron një smartphone OnePlus One për lexuesin që mbledh më së shumti pikë duke e shpërndarë lojën shpërblyese në rrjete sociale.

Për të marr pjesë në lojë klikoni këtë link https://deals.thenextweb.com/giveaways , kyçuni me Facebook dhe pastaj klikoni Enter Now:
The ONEPLUS ONE Giveaway - TNW Deals 2015-01-13 12-53-29

Mbledhni pikë duke bërë Follow, Tweet, +1, dhe Share. Fituesi zgjedhet pas 18 orërve.
2 The ONEPLUS ONE Giveaway - TNW Deals 2015-01-13 12-56-30

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME