Qysh me fitu sens humori?

1.Identifikoni përfitimet që mund ti keni nga humori.

Sensi i humorit ju lejon të gjeni humor në situatat pozitive, dhe poashtu në situata negative.

Sensi i humorit gjithashtu redukton stresin, ankthin si dhe rrit vetëbesimin.

woman near lake laughing

2.Dalloni ndryshimet në mes të qenurit qesharak dhe sensit të humorit.

qysh me pas sens humori 1

3.Gjeni se qfarë ju bën të qesh dhe të disponoheni.

Kjo është një mënyrë të filloni të ndihmoni në krijimin e sensit të humorit.

qysh me pas sens humori 4

4.Shikoni dhe mësoni nga të tjerët.

Bëhuni të kujdesshëm dhe vështroni personat rreth jush, por mos kopjoni humorin e të tjerëve.

Humori i mirë është origjinal dhe reflekton personalitetin tuaj.

Beautiful woman in Autumn scenery

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME