Qysh Me Fitu ne Beer Pong?

Keshillat per sulm.

Kur tentoni ta hidhni topin, sigurohuni qe eshte topi i lagur. Topi i thare mund te ju rreshqas nga duart, dhe nuk e ka peshen si nje top i lagur, gje qe ndihmon e precizitet.

Pozicionimi gjate gjuajtjes. Per shembull nese gjuani me dore te majte, atehere edhe kemben e majte e poziciononi me para. Keshtu ndodh edhe me te djathte.

Fokusohuni ne nje gote te caktuar. Kjo do te thote se nese synoni te gjuani ne menyre qorre atehere do ta keni te veshtire t’ja qelloni.

Dy menyra se qysh me leshu topin nga dora. Gjuajtja torpedo, ku topi leshohet nga dora dhe fluturon ne vije te drejte, si dhe gjuajtja ne forme lakore, ku topi hidhet me larte dhe bie poshte. Keshilla me e mire eshte qe te hidhet ne forme te perzier ne mes te gjuajtjes drejt dhe asaj lakore.

Nese vereni qe kundershtari nuk eshte i vemendshem, provoni ta qelloni goten me ane te prekjes ne tavoline.Nese e fusni topin ne gote duke prekur se pari ne tavoline, i largoni dy gota.

Keshillat per mbrojtje.

Njera teknike eshte te aktroni sikur nuk jeni te vemendshem, perderisa eshte rradha e ekipit kundershtar te gjuaj. Kjo e inkurajon ekipin kundershtar te tentoj te gjuaj me prekje ne tavoline.

Provoni te dekoncentroni ekipin kundershtar duke u bere se po tentoni edhe ju te gjuani ne te njejten kohe.

Ju lejohet qe te fryeni brenda ne gote ne menyre qe t’mos lejohet topi te hyje. Perderisa topi nuk prek ne birren qe eshte ne gote atehere nuk llogariten piket.

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME