Qysh me fitu mb internet në IPKO për festën e 1 majit?

Telefonia mobile IPKO ka vendosur të dhurojë nga 100 mb internet falas, me rastin e festës së 1 majit.

Kjo pako aktivizohet duke telefonuar në numrin *900*5#.

Kjo pake me mb interet është falas për shfrytëzim në Shqipëri, Maqedoni, Mal të zi ose Turqi.

Oferta është promocionale!

PRISTINA 5.3.2012 PODJETJE IPKO KOSOVO FOTO JOZE SUHADOLNIK

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME