Qysh Me fitu cmimin Cannes Gold Lion ne 7 Hapa te thjeshte?

1.E hap Micosoft Word

HAPI 1

 

 

 

2. E shtyp CAPS LOCK

 

 

 

3. E Shkrun NEWBORN

 

 

 

 

 

4.E selektone tekstin

 

 

 

 

 

 

5.E Zgjedh fontin DIN BLACK

 

 

 

 

 

 

6.Ja jep ngjyren e Verdhe

 

 

 

 

 

 

7. Ulesh dhe pret per cmimet qe do te vijne.

 

 

 

 

 

 

Projekti NEWBORN eshte nderuar me cmime shume te njohura nder to edhe:
– Gold Cannes Lion (www.canneslions.com)
– Silver Clio (www.clioawards.com)
– Silver Eurobest (www.eurobest.com)
– Grand Prix Golden Drum (www.goldendrum.com)
– One Show Merit (www.oneclub.org
– Bronze David Award (www.davidawards.eu)
– Finalist at LIA (www.liaawards.com)

 • Add

  nuk asht qfar qysh e ki ba qfar fjale osht ose qfar ngjyre te shkronjav ki perdor,po qfar kuptimi ka.Kjo NewBorn osht kan ide gjeniale osht dhe do te mbetet. PEACE .

  • Anonymous

   Mire e ki ADD po ne e kemi qite ketu ne prag te festes para 17 Shkurtit me ju kujtu njerzve NEWBORN-in.

 • Add

  nuk asht qfar qysh e ki ba qfar fjale osht ose qfar ngjyre te shkronjav ki perdor,po qfar kuptimi ka.Kjo NewBorn osht kan ide gjeniale osht dhe do te mbetet. PEACE .

  • Mire e ki ADD po ne e kemi qite ketu ne prag te festes para 17 Shkurtit me ju kujtu njerzve NEWBORN-in.

Qysh me maru Pankarte Proteste me mjete te zyres?

Qysh me kriju flamura të vegjël?