Qysh me fitu 5GB internet 3G FALAS?

3G BONUS është platformë e ndërtuar enkas për përdoruesit e 3G. Në mënyrë që pako e internetit 3G e blerë nga përdoruesi të kursehet dhe përdoruesit t’i ofrohet internet në mobil shumë i shpejtë dhe gjatë gjithë kohës.

Pse me aktivizu?

Qysh me konfiguru 3G BONUS?

Nëse nuk keni pako 3G aktive, klikoni këtu për të aktivizuar njërën nga pakot.

Ndërsa për hapat e konfigurimit klikoni këtu.

 

 

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME