Qysh me e shmangë dhimbjen nga këpucët?

Disa lloje të këpucëve nuk janë shumë të përshtatshme, duke shkaktuar kështu dhimbje të këmbëve.

1.Parandaloni fërkimin dhe shfaqjen e ‘fluskave’ që mbushen me ujë në këmbë, duke lyer këmbët me deodorant stik.

2.Aplikoni pudër të bebave në këmbë për të reduktuar djersitjen.

3.Vendosni silikonë për këpucë për të lehtësuar presionin e tepërt në disa pjesë të këmbës.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME