Qysh Me e Shiku Motin ne Google Maps?

Google na mundeson qe te shiqojme motin ne vendet e ndryshme te botes neperjmet Google Maps, ne menyre shume te lehte dhe te thjeshte.

Shkoni ne google maps. http://maps.google.com/

Klikoni aty ku shkruan satelite dhe zgjidheni weather

Ne harte do ta verejme ndryshimin. Poashtu nese do te marrim info me te hollesishme per ndonje vend, thjesht klikojme mbi te.

Qysh me shkarku mp3 nga YouTube?

Qysh me i krahasu dokumentet e bashkangjitura në email?