Qysh Me e Ruajte Mollen nga Kthimi ne Ngjyre te Kafte Pas Prerjes?

Per kete “procedure”(ta quajme ashtu) do ju duhen shume pak gjera:
Molla(sigurisht)
Limon

Mollat i ndani ne cope dhe i leni ne njeren ane. Duke perdorur thiken, limonin e preni ne me shume se gjysme, dhe e shtrydhni. Kete mund ta beni me shtrydhes apo me duar.

Me ane te luges se cajit i sperkasim me pikat e limonit te gjitha copat e mollave, te cilat i vendosim ne nje pjate, dhe mund te i ruajme per me vone.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME