Ruajta e Molles nga Kthimi ne Ngjyre te Kafte Pas Prerjes

Per kete “procedure”(ta quajme ashtu) do ju duhen shume pak gjera:
Molla(sigurisht)
Limon

Mollat i ndani ne cope dhe i leni ne njeren ane. Duke perdorur thiken, limonin e preni ne me shume se gjysme, dhe e shtrydhni. Kete mund ta beni me shtrydhes apo me duar.

Me ane te luges se cajit i sperkasim me pikat e limonit te gjitha copat e mollave, te cilat i vendosim ne nje pjate, dhe mund te i ruajme per me vone.

Qysh me pastru melçinë me pije natyrale?

Qysh me ditë pijen që përshpejton metabolizmin?