Qysh Me Rrite Sinjalin e Wireless-it me Kanaqe?

Nese rrjeti ne shtepine tuaj nuk funksionon si duhet, nuk eshte stabil, nuk e ka shpejtesine per te cilen paguani, atehere njera prej arsyjeve mund te jete shperndarja e valeve ne menyre jo te duhur. Ketu do te tregojme me disa ilustrime se si te permbledhen valet ne nje drejtim te caktuar, njekohesisht te rritet cilesia e rrjetit tuaj.
Merrni nje kanaqe te zbrazet dhe shperlajeni me uje te paster.


Largojeni pjesen qe sherben per hapjen e kanaqes

Merrni nje skalp, dhe me kujdes preni kanaqen si ne figure

Ne pjesen e siperme te kanaqes, preni nje pjese si ne figure gjate vijes se kuqe, ndersa pjesen me vije te nderprere te bardhe mos e preni

Me gershere preni pjesen e pasme te kanaqes

Ne pjesen e siperme te kanaqes vendosni ngjites te bute, ose plasteline

Vendosni kanaqen ne antene

Rezultati:
wifi boost

 • Littel_big

  PO PSE PO RRENI SE NUK PO BOJKA SE UNE E PROVOVA

 • Littel_big

  PO PSE PO RRENI SE NUK PO BOJKA SE UNE E PROVOVA

 • wai

  qysh spo bajka 1 km mue po me rrok rrjeti flm shume ,e kam testu me telefon
  mobil jo te shpis…amo duhet me ja vendos edhe nje tel afer qe te merr kontakt

  • faton

   qysha asht puna e telit Wai, se kuptova?

  • LinnDy!

   1 Kilometer Skaa Kunn Qe ee Rrokk Ti Waii :s

 • wai

  qysh spo bajka 1 km mue po me rrok rrjeti flm shume ,e kam testu me telefon
  mobil jo te shpis…amo duhet me ja vendos edhe nje tel afer qe te merr kontakt

  • faton

   qysha asht puna e telit Wai, se kuptova?

  • LinnDy!

   1 Kilometer Skaa Kunn Qe ee Rrokk Ti Waii :s

 • Tersi

  edhe ma pak po ma qet send spo bojka

 • Tersi

  edhe ma pak po ma qet send spo bojka

 • nori

  qoma linkun e faqes per speedtest.. se spo di.