Qysh Me e Rikthy Fjalekalimin ne MSN?

qysh-me-ndrru-passwordin-ne-msnPër të ndryshuar ose rivendosur fjalëkalimin për MSN llogarinë tuaj, ndiqni këto hapa:
1. shko te http://login.live.com (faqe interneti) dhe pastaj kliko “Forgot” Your Password

 

2. MSN Shkruani adresën tuaj e-mail, shkruani karakteret që shfaqen në kuti Picture, dhe pastaj kliko Vazhdo.
3. Click Send vetes një reset password e-mail porosi.
4. Click Send Message.
5. Në faqen e konfirmimit, click Done.
6. Sign in to llogarinë tuaj e-mail, dhe pastaj klikoni lidhjen në mesazhin e-mail për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.
7. Në Vërtetoni adresën tuaj e-mail faqe, tipi adresën tuaj e-mail, dhe pastaj kliko Vazhdo.
8. Type fjalëkalimin tuaj të ri dy herë, dhe pastaj kliko Vazhdo.
9. Nëse ju doni të shkoni në një “alternativ” e-mail adresën, shtypni adresën dy herë, dhe pastaj kliko Vazhdo. Nëse ju nuk
dëshironi të shkoni në një “alternativ” e-mail, Kalo click.

10.Kur merrni “Ju keni ndryshuar fjalëkalimin tuaj” Mesazhi, click Done.

//Falenderojme Zgjim B. per kontributin ne kete teme

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME