Qysh Me Pastru Lekuren Tuaj?

Deshironi te zgjoheni me fytyre te paster, te bukur dhe te bute? Ndiqni keto hapa.

Merrni nje brushe dhembesh te paperdorur, derni uje te ftohte ne brushe, dhe ferokjini buzet me brushe;

Ferkojini buzet me sheqer, qe te largohet lekura e thate;

Perzini mjalten me sheqer dhe perdoreni si maske per fytyre, dhe lyjeni fytyren me to;

Lani dhembet rregullisht. Dhembet e bardhe ju shkelqejne fytyren;

Lajeni fytyren rregullisht;

Beni ushtrime te ndryshme para se te fleni.

Kjo eshte arkiva e uebfaqes tonë, keto artikuj janë të vjeter dhe nuk jemi duke i mirembajtur. Ju lutem na vizitoni në platformën e re QYSH.ME